Oldalak

2012. november 30., péntek

Rukkola a könyvcserélde

Fantasztikus oldalra bukkantam a neten néhány hete és azóta bátran állítom, beleszerettem.  Kovács Adrián, Cziczlavicz Péter és Kun Gabi az ötletgazda és nagyon egyszerűen működik. Pillanatok alatt feltöltheted, rukkolhatod megunt könyveidet és cserébe Te is happolhatsz olyan könyveket amit feltétlen el szeretnél olvasni. 

Remekül működik, már sikerült több könyvet happolnom, miután tőlem is elhappoltak egy párat. Megmutattam a családomnak és az ismerőseimnek is, azóta függők lettünk. Többször felmegyünk naponta az oldalra, hogy hátha valaki feltöltött egy általunk keresett könyvet amit azonnal happolunk is. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ez egy új sport lett nálunk, ki a gyorsabb és ügyesebb közülünk. A nagylányom vezeti a versenyt!  A könyveket amit elhappoltak tőled, leadhatod az országban már számos happontban, hogy átadják új, boldog tulajdonosainak. Ha ez nem működik mert másik városban lakik a happoló akkor egy postakész borítékban olcsón elviszi a posta. Cserébe mindig küld emailben az új tulajdonos egy kedves köszönőlevelet. Ennyi az egész, örömöt adni és kapni!

A sikert jelzi, hogy 130 nap alatt 90.500 könyv cserélt gazdát.  De mindez nem volt elég az ötletgazdáknak, így kitalálták hogyan szerezzenek még nagyobb örömöt nekünk! Játszhat a 15 ezres közösség apraja és nagyja! Bedobhatod a neved egy kalapba  és kisorsolják kit ajándékozz meg. Olyan ez mint az iskolai karácsony, csak kicsit nagyobba. A lényeg itt is az ÖRÖM! Erről itt olvashatsz:

De ha mindez nem elég, pár napja megnyílt a Rukkola Székház is az Andrássy út 98. szám alatt ahol minden kedden és szerdán 16 -19 óra között megtalálhatjátok az esetlegesen elkóborolt könyveiteket. 


A kezdeményezés akkor sikert ért el, hogy az alapítók megnyerték az Alap a jövőhöz elnevezésű pályázat fődíját! Gratulálunk nekik és köszönet a remek ötletért!


A győztes csapat: Cziczlavicz Péter, Ferencsik Gabriella, Kovács Ádám



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése